Scris de B.D.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, că vor fi făcute controale în centrele de vaccinare pentru a vedea dacă sunt respectate regulile și nu se sare peste rând și vor fi date sancțiuni

Dacă nu știați, suntem, sau eram, pe locul 1 în UE la vaccinări. Totul mergea bine, așa, șchiop și împiedicat, cum a început operațiunea.

Dar nu se poate așa, pentru că domnul VV are o problemă cu vaccinările peste rând, da? Și, normal, anunță controale cu sancțiuni. Așa că o să se ducă pe penis orice spor de vaccinare, pentru că oamenii vor începe să meargă pe vârfuri, ca să nu fie sancționați de măria sa, incompetentul șef.

Da, în mod normal, te agiți când se bagă pilele în față. DAR ACUM NU E ACELAȘI LUCRU. Acum pila aia devine o persoană potențial bolnavă mai puțin, un răspândac al bolii în minus. Pe lângă asta, curentul antivaxx este foarte puternic în țară, șansele de a se atinge 70% nivel de vaccinare sunt minime, având în vedere că sub 60% din profesori sunt înscriși pentru vaccin. Așa că ORICE vaccinat în plus este un pas în plus spre eradicarea bolii.

Dar nu se poate, scumpi prieteni, pentru că a venit birocratul român, care își justifică incompetența prin controale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.