Câteodată am impresia că băieții și fetele astea de la butoanele covidului chiar ne cred foarte proști. Pe toți, nu doar pe proștii de serviciu, ăia cu conspirații, jos masca etc.

Țineți minte că, în românia, nu te testa nici pulea la DSP, gratuit, dacă nu erai contact direct al unui bolnav sau reîntors dintr-o țară roșie? Pentru că așa erau făcute reglementările, să facă bani și domnii din sănătatea privată, de ce să mă testeze statul, când pot da eu 100 de euro pe un test? Care putea fi lejer bușit, dacă îl făceai la OK Medical, de exemplu.

Acum, nebunaticii ăștia din conducere se miră de ce nu mai vin românii la testare. Dar vai, oare de ce? O fi din cauză că v-ați kkt pe noi timp de un an? O fi din cauză că degeaba sunai pentru testare, că nu vorbea nimeni cu tine sau erai pus să te autoizolezi, sub paza poliției? O fi din cauză că statul român nu a reușit să inspire încredere nimănui, nicio secundă? O fi din cauză că spitalele românești de covid sunt locuri unde te duci să mori?

Îmi zice cineva că s-a schimbat anu ăsta regula și că poți să te testezi la cerere la DSP. Sincer să fiu, mă îndoiesc, dar, ce e mai important, nu îmi pasă, așa cum nu le mai pasă multora. V-ați bătut joc de noi, ne-ați tratat ca pe niște animale, acum primiți doar ce ați oferit.

Open your mouth.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.