Mi se pare extrem de haios cum încă sunt oameni care au impresia că vor putea călători dintr-o țară în altă fără a avea vaccinul făcut. Adică, să ne înțelegem, da? Toate țările fac eforturi financiare uriașe pentru a ține covidul în frâu, cheltuieli enorme cu spitalizarea, mii de morți, mii de morți din cauză de boli care nu mai sunt tratate în spitale, DAAAAAR, după ce va trece vara/toamna 2021, cam când preconizează toți că vor vaccina masa critică necesară, toate aceste cheltuieli vor fi uitate și vor fi Poftiți, doamna Șoșoacă, sigur, aveți dreptul la circulație liberă pe unde vreți, pe noi nu ne deranjează să o luăm de la capăt cu totul.

Nu, trebuie să fii naiv, politicos vorbind, să crezi asta. Adică nu le-a fost jenă să ceară teste de covid tuturor la trecerea granițelor, dar le va fi jenă să ceară dovada vaccinării? Să fim serioși.

Și, pe lângă asta, din ce se propagă în online, există o discuție, în acest moment, ca, după ce se atinge masa critică de vaccinări, prețul unui test covid să fie menținut la o valoare de cca 10 ori mai mare, dacă nu e făcut într-o unitate spitalicească de stat. Să vedeți cum nu se vor mai vaccina discipolii lui Șoșoacă, când vor înțelege că nu mai pot ieși din țară decât dacă dau 1000 de euro de persoană pentru un test. Când ei au văzut 1000 de euro la televizor, la filme cu mafioți est europeni.

LE: probabil ati uitat cand v-am spus ca nu mai accept comentarii imbecile despre vaccin. E ok, o sa va invatati.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.