Eu, ca bărbat al casei mele, am norocul că nevesti-mii îi place să monteze și să șurubăiască chestii. În plus, înțelege din prima o schemă de montaj, vede în spațiu, înțelege ce e stânga-dreapta-sus-jos pe acolo, adică tot ceea ce e pentru mine limbă chineză.

Așa că întotdeauna scap de montat chestii, în general IKEA, pentru că se roagă nevastă-mea de mine să o las să le monteze. Iar eu, mărinimos, nici măcar nu o las să se roage mult de mine, cedez după câteva încercă, pentru că așa sunt eu, un om simplu care rezonează la nevoile celor apropiați.

Problema cu helcometru, însă, a fost tristă. Pentru că, acum, Luna are foarte multă treabă, este și prințesa întunericului mușuroind prin jur, așa că nu a avut timp să se roage de mine să o las să îmi monteze aparatul.

Care a arătat așa vreo săptămână.

Azi mi-am luat inima în dinți, am mai verificat o dată dacă Luna e sigură că nu are timp să ne ocupăm împreună de acest minunat proiect pentru doi și m-am apucat de treabă, în uralele publicului de facebook.

Problema a apărut când am deschis cutia cea mare și am găsit schița de montaj. Care e asta.

Moment în care m-am speriat masiv și mi-a trecut prin cap chiar și ideea Dar dacă îi fac eu retur porcăriei ăsteia și nu mai fac nimic?
Totuși, viteaz și puternic, ca un zeu grec, am pus mâna pe cheia de 17, cheia de 14 și o cheie de aia mobilă, că alta nu aveam, pentru ținut contră și, în vreo 3 ore, asta însemnând și demontat de vreo 2 ori chestii, pentru că le montasem aiurea, am reușit.

Serios vorbind, chiar e ușor de montat, deși nu pare. Dacă și-o cumpără cineva, poate să mă caute, vorbim pe whatsapp și îi arăt ce se face ca să scape rapid.

Poate fi găsită aici, la 1999 de lei. Primesc cu drag recomandări de deviceuri atașabile la ea, ori nu știu eu să caut pe emag, ori nu prea se găsește așa ceva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.