Imaginile de mai jos, care au scandalizat UKul, m-au întristat foarte tare. Niște vameși olandezi confiscă sanvișurile unor sărmani turiști englezi pe motiv că aceasta e legea și nu poți aduce chestii de mâncare din afara UE, în UE, fără un permis special, evident.

Ok, ok, m-ați prins, nu m-au întristat deloc, dimpotrivă.
Doar că mă scandalizează atitudinea asta gen Hai, mă, ieri puteam și azi nu, că nu s-a schimbat nimic. Ba da, boss, s-a schimbat, ați ieșit din uniunea noastră care vă sărăcea atât de mult și din cauza căreia erați trași înapoi.

Eu, personal, sunt foarte mulțumit de ieșirea UK din UE. Pentru că ei au fost cei care au ținut tot timpul în loc uniunea, ei au insistat să nu existe o uniune mai adâncă, cu armată proprie, ffs, și-au păstrat mizeria aia de liră deși toate locomotivele UE au trecut la Euro, tocmai pentru a încerca integrare de facto, nu doar de jure a zonei.

Îmi place și că medicii pleacă de acolo, pentru că le-au expirat permisele de muncă, iar vestitul NHS este pe butuci, tocmai într-un moment de asemenea criză ca acesta.
Pentru că ei, cu Nigel Farage, au fost cum sunt românii acum cu AUR. Da, sigur, e cam de căcat, DAR TREBUIE SĂ REVENIM LA CEEA CE AM FOST ODATĂ.

Reveniți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.