Nu sunt genul haplea. Nu mănânc tone de mâncare, nu bag 3 fripturi și 2 șaorme supliment. Dimpotrivă, porțiile mele de mâncare sunt chiar mici, altfel cu siguranță nu m-aș menține la greutatea asta, fără să fac sport (nu, nu am găsit helcometru). Patima mea sunt crănțănelele și gustăricile, dar aia e altceva.

Am o problemă, însă, cu mâncatul de sărbători sau, în general, la evenimente, inclusiv grătare publice făcute la mine în curte.
Dacă știu că urmează o zi cu multă mâncare, în ziua respectivă mă simt umflat ca un țâfoi, nu pot să mănânc mai nimic, indiferent de cât de bună e mâncare, efectiv mă simt mult prea sătul, nici măcar o bere nu intră. Acum, de sărbători și revelion, abia am mâncat niște piftie, în rest, nu îmi venea să mănânc nimic.

Îi rog pe toți când pleacă din vizită să își ia la pachet, pentru că noi, cu siguranță nu mai mâncăm, dar ei tot timpul se simt politicoși Vai, dar nu, doar nu o să crezi despre mine că sunt un nemâncat sărac și îți iau din mâncare acasă, de parcă noi nu am avea mâncare (avem o singură familie de prieteni care ne-au făcut bucuria de a ne elibera de costițele de berbecuț și nici acum nu ne-au adus castronul înapoi)

S-a mai pățit sau sunt singularitate?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.