Stăteam și cugetam zilele astea, după un an de scris pe tema sănătății populației și a educației, după ce am văzut câți au dat like schemei de chitară care a ieșit ieri pe net drept cip 5G.

Practic, din cauza internetului, noi ne pierdem vremea scriind și încercând să educăm pe cineva. Pentru că toți suntem în bule proprii, confortabile, unde nu au acces, cum ar fi aici, de exemplu, idioții.

Adică voi mă citiți pentru că, în mare, ghidonăm aceleași principii. Da, ok, e normal să nu fiți de acord cu mine în toate bălăriile elucrubrate dar, în mare, am putea sta la masă să vorbim și nu ne-am sparge capetele.

Iar în rest sunt vreo 2 persoane cu handicap, care se târâie pe aici de ani de zile și li se șterg comentariile, câțiva plătiți de PSD și PNL să comenteze, câțiva care sunt proști din convingere și cam aia e.

La cel mai propriul mod, facem un circle jerk, consolându-ne că, în vreun fel, ajutăm la dezvoltarea româniei, educându-i cetățenii. Nimic mai greșit, cetățenii sunt cu milioanele la ăia care le spun că 4 tranzistori pot intra pe gaura unui ac, pentru că Bill Gates vrea să îi subjuge și conducă să sape tuneluri anti daci.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.