M-am tot uitat și am căutat, nu văd nicio soluție decentă la asta, folosind Whatsapp. E ok, să spunem că aș munci eroic și v-aș adăuga pe toți 1000 în agendă, de mână, aș crea grupul și l-aș face admin only (de fapt vreo 4 grupuri, că e limită de 256 de persoane). Problema e că, orice aș face, nu există vreo metodă prin care să pot ascunde numărul de telefon al participanților, iar whatsapp mai e și deștept, umblă prin agendele diverșilor și îți și sugerează numele lor. Iar peste asta nu pot să trec, nu o să vă expun vreodată pe niciunul în public, sub nicio formă.

Aștept idei și ajutor, dacă se pricepe cineva la asta. Dacă nu, ne vom rezuma la grupul de pe Facebook , unde o să încep să dau drepturi de moderatori unora din voi, zilele trecute, un cocalar abia admis, făcea live împreună cu prietenii săi de un alb mai închis, ascultând manele.

Dacă e cineva pe grup și se oferă, aștept, dacă nu, o să aleg eu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.