Ieri explodase internetul că poliția l-a lăsat pe cancerul ăla de arhiepiscop al tomisului să se ducă la peștera mănăstirii Sfântul Andrei. Dar cum, e legea, nimeni nu mai respectă legea în țara asta, spre unde ne îndreptăm??

Vajnicilor, așa cum voi aveți voie să mergeți la muncă la jobul vostru, așa și salariatul bor cancer arhiepiscop are voie să meargă la job. La fel și cei 400 de preoți chemați de salariatul cancer arhiepiscop, tot la muncă sunt chemați, deci au voie să meargă. Ok, e un job fake, de prostit masele și de cules bani și valori fără impozit, dar tot job recunoscut oficial, plătit din banii noștri.

Să vedem ce va face poliția cu accesul oamenilor. Pentru cine nu a fost acolo, accesul se face pe o singură șosea, deci a o bloca este ceva extrem de simplu, o mașină pusă de-a curmezișul și pa, nu ai ce front să aperi. Nu mai zic că poți bloca cu vreo 3 km înainte de a intre spre mănăstire.

În rest, rămâne cum am stabilit, religia este cancerul maselor și, până va fi scoasă din societate credința în personaje care au grijă cine cu cine se fute, nu vom evolua spre niciunde.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.