Dati play si cititi.

Legat de clipul cu Delia depărtată în club, un comentator a avut o reacție de foarte mult bun simț. Românii, când dezaprobă ceva sau cineva, nu au nicio trebă cu boicotul acelei persoane publice sau a acelui produs. Audiențele la mizeria aia cu “umor” de pe antenă vor rămâne la fel, celelalte cluburi se vor bate pe ea să își distanțeze pulpițele și la ei, pentru că există cerere și aia e. Nu există niciun fel de repercusiune publică a activităților ipochimenei.

Iar lucrul acesta e vizibil în absolut toate activitățile din românia. Nici nu mai știți când a închis Napolact peștera aia de brânză, nu? Și ce cor era acolo, nu se poate, vom boicota, vom face! Sau când același Napolact vindea în românia lapte cumpărat de la unguri. Sau când companiile au decis să sancționeze televiziunile care s-au pișat pe noi la 10 august, cele care erau cu Dragnea în bot, iar acum sunt cu Ciolacu. Mai țineți minte vreun boicot? Mai există?

Desigur, suntem, în schimb, foarte hâtri și șmecheri. Râdem de fraierii care spun că nu cumpără produse turcești, din cauza dictaturii din Turcia. Vai, ce fraier ești că ai refuzat să mergi în SUA pentru că nu accepți ideea de a plăti dreptul de a fi evaluat pentru viză. Suckere, cum să nu mergi în Dubai pentru că își bat joc de drepturile omului iar femeile sunt mai prejos decât niște vite? Păi Dubai e frumos, bă, nu știi ce pierzi.

Cam asta e. Între timp am citit că guvernul a pregătit un pachet de ajutor pentru artiști și Delia poate primi un ajutor de 800 000 de euro.
Țineți sus treaba bună.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.