Pentru că aproape se termină anul ăsta pandemic și cei care ar trebui să se ocupe de bunul mers al lucrurilor sunt ocupați cu campania electorală, vă recomand să participați mâine la dezbaterea organizată de Impetum Group cu privire la starea economiei românești.

Când spun să participați spun să puteți trimite întrebările care vă macină despre economie, sau antreprenoriat sau business aici și răspunsurile le aflați mâine, live, de la Dragoș Anastasiu, Tiberiu Moisa, Andrei Cionca și Moise Guran.

Să vedem ce zic și oamenii ăștia, care se pricep la ceea ce fac, despre ce se anunță pentru anul următor, care simt eu că va fi unul în care vom avea nevoie de centuri de siguranță.

Impetum Group sunt băieții care au luat pe cont propriu analiza economiei românești și documentarea crizei aduse de pandemie. Au realizat deja și două studii care măsoară încrederea antreprenorilor și managerilor români în economie și în masurile de revenire luate de guvernanți, studii care pot fi consultate la ei pe site!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.