Aproximativ o sută de cantautori români s-au gândit să semneze o scrisoare deschisă către guvernul româniei, prin care să ceară și ei niște ajutoare de stat, deoarece și pentru că nu se mai fac șușanele cu primăriile, deci bani din părți.
Cine sunt acești artiști care au ajuns la ultima gaură de la curea?

Adda, Alb Negru, Alessia, Alexia, Ami, Amna, Anda Adam, Andreea Bănică, Antonia, Alex Mladin, Bella Santiago, Bere Gratis, Bogdan Gridan, Bogdan Medvedi, Carla’s Dreams, Cargo, Cezar Guna, Compact, Connect-R, Cristina Vasiu, Dara, Datina, Debu, Delia, Delia Rus, Diana Brescan, Direcția 5, DJ Project, Doddy, Edward Maya, Edward Sanda, Ellianne, EMMA, Etno, Fidas, Florin Ristei, Florian Rus, Friends, Gabriel Huiban, Gipsy Casual, Gloria & Balkan, Gran Error, Holograf, Hevito, Ho-ra, Horia Brenciu, Hvnds, Inna, Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, Iris – Nelu Dumitrescu, Ionică Moroșanu, Jo, Jerry-Co, Kempes, Lavinia Goste, Lora, Loredana, Marius Zorilă, Manuel Riva, Mark Stam, Matteo, Maximilian, Mellinna, Misha, Misha Miller, Mr. Vik, Narcotic Sound, Olivia Addams, Paula Seling, Puya, Ro-Mania, Roxana Nemeș, Roxen, Ruby, Sasha Lopez, Shift, Sickotoy, Smiley, Sonny Flame, Spike, Sylvia by dj Rynno, Ștefan Bănică, Tavi Clonda, The Motans, Tobi Ibitoye, Trooper, Vama, Viky Red/ Pax, Voltaj, Vunk, wrs, 3 Sud Est, 6teen.

Am subliniat doar pe cei de care am auzit, în mare, și de care sunt pline revistele de cancan cu aventuri, mașini de lux, vacanțe și alte rahaturi din lumea aia a lor pe care, dacă o înțepi cu un ac, face ca buzele loredanei Heee Heee. Mai sunt printre ei de care am auzit, desigur, dar nu am idee de capacitatea lor financiară, deși, dacă îmi aduc aminte, Florin Ristei câștigase nuștiuce concurs cu premiu de 120 000 de euro.

Anyway, după ce trecem de primul șoc al acestor sărmani cu nevoie de ajutor, ne aducem aminte de un articol vechi de o lună.

Cântăreața Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, în suprafață de 575 de metri pătrați, care se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește în nordul Bucureștiului

Deci stai, cum, ce? După ce au dat 3 milioane de fucking euro pe un căcat de apartament într-un bloc, de ajungi să te întrebi dacă nu cumva cineva spală bani prin intermediul lor, pentru că, cu banii ăia, cumperi tot blocul, nu doar penthouseul, în stațiuni de lux, pe plajă, acum distinsa cântăreață și om de afaceri simte nevoia să primească un mic ajutor cu ocazia crăciunului? Pentru ce, are nevoie de perii de wc aurite și nu avea mărunțiș?

Și de aia nu avem noi lucruri bune în românia, dragii mei. Pentru că moare cățeaua în coteț de foame și purcica o folosește drept aperitiv.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.