Ajuns la tânara vârstă pe care o exhib, dar nu o arăt, pentru că nu arăt o zi mai bătrân de 60, am ajuns să renunț la sporturile clasice, la care colericește românul simplu. Când aud de FCSB nu e Steaua, mă ia emoția aia bună și schimb canalul, discuția sau cercul de prieteni.

Îmi plac sporturile ciudate, gen balls, cricket, darts, biliard, snooker și golf. Snooker și biliard am jucat, sunt un jucător mediocru și nu voi fi niciodată mai bun de atât, în schimb sunt un atrenor foarte bun, am învățat 2 generații de soții și copii, care acum rup în competiții. Cam ca Mirel Rădoi, doar că invers.

Dar sunt un mare fan de golf, deși niciodată în viața mea nu am pus mâna pe o crosă. În fiecare an îmi cumpăr abonament la golf.com, mă uit cu religiozitate la toate competițiile, cel puțin la alea unde joacă Tiger Woods sunt miez, știu ce crose folosește, care e lovitura, cum intră sub bilă, cum atacă din groapă, nu aveți idee. Plus, am jocul de golf oficial pe PS4, am dat o căruță de bani, dar mă joc o dată pe an, pentru că singur mi-e silă.

Și toate astea fiind vorba despre un joc pe care, repet, nu l-am jucat niciodată în realitate, nu am ținut în viața mea o crosă de golf în mână, ba, mai mult, sunt aproape sigur că aș fi handicapat la lansări, nu îmi imaginez cum să dai chestia aia așa, după ureche, cu ambele mâini.

But soon…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.