Prietenul din print screen s-a prins că vorbește cu un google translate de la Hai că îți arunc un link, iar linkul evident de țeapă a fost doar vârful aisbergului.

Dar voi puteți fi mai amețiți. Nu mai plătiți nimic înainte atunci când vorbim de necunoscuți. Nu există escrow în românia, prin urmare banii dați sunt bani pierduți, dacă e țeapă.

Și că vorbim de țepe, una mai haioasă. Mai demult am făcut un cont de test pe instagram, cu o parolă de asta generică, 1111111111, ceva de genul. Nu mă întrebați de ce :mrgreen:
Acum o oră:

Am verificat, ca idee. Nu mai există nicio posibilitate de a recupera contul, după schimbarea emailului. Orice tentativă duce la emailul nou, la care nu ai acces, evident.
Așa că aveți grijă de voi și de conturile voastre, că nu are nimeni altcineva. Mai nimeriți și vreun cont unde aveți cardul băgat și atunci e și mai frumos.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.