Poate nu știați, dar google photos renunță la opțiunea de hostare gratuită a pozele urcate High quality. Era o variantă foarte faină pentru a salva automat toate tâmpeniile pe care le primești în grupurile de telefon, FFN-uri, poze funny, memeuri, chestii care nu erau neapărat importante, dar multe.

Am cont de google plătit, 1 TB, în principiu e ok, dar nu îmi plac deloc condiționările astea și revin, încă o dată la chestia aia cu Conținutul hostat în altă parte nu mai e conținutul tău. Iar decizia asta a fost un semnal de alarmă.

Așa că mă gândesc să îmi fac un NAS în raid, exclusiv pentru fotografii. Un nas care să aibă aplicație de iOS care să urce automat pozele din galeria foto și niște HDD-uri de anduranță, care să nu îmi crape când mi-e lumea mai dragă. Nu mă interesează viteza, nu vreau să țin nimic altceva decât fotografiile pe care le fac eu și ai mei, zi de zi.

Prefer recomandări din emag, îmi place ideea de a avea garanție liniștitoare și cu cine să vorbesc, dacă am probleme.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.