Știu că e foarte posibil ca unele din magazinele online pe care le urmăreați să vă fi dezamăgit cu reducerile sau, de ce nu, cu lipsa lor. De aceea, Geekmall au deschis Blackfriday în forță și intenționează să îl țină așa până pe 21 noiembrie, dacă or să mai aibă stocuri :mrgreen:

Partea foarte bună la produsele de genul acesta este că au niște prețuri absolut încântătoare, mai ales dacă le compari cu ale unor giganți consacrați, iar prețul nu reflectă vreo diferență calitativă, ci dimpotrivă, este tehnică nouă, ingenioasă, so 2020.

De exemplu:

Banda de mers pliabila KINGSMITH WalkingPad A1 Pro.Serios. Bandă dedicată pentru pandemie, are loc în casă și nu se transformă în cuier pentru haine, deoarece chiar este pliabilă.

Aspirator vertical Jimmy JV51
Nu vreți să știți câte sute de lire este un aspirator de genul acesta în UK, unde sunt foarte la modă. Adevărul e că atunci am luat și eu un model asemănător, care e foarte util pentru aspirat pe sus, colțuri, pe sub mobilă etc.

Aspirator robot 360 S9
Am aspiratorul ăsta, cred că varianta S6. L-am numit Sexy Mărioara și îl alintăm sclavul nostru indispensabil. Îi dăm drumul din aplicație seara, jos, în living, când ne băgăm în pat, se plimbă singurel, curăță tot, se întoarce la dockul de încărcare singur i tot așa, în fiecare seară. De neprețuit când ai copil mic, care bagă toate prostiile în gură și pentru care hârtia și cartonul sunt elemente esențiale de dietă.

Succes și happy shopping!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.