Iată ce articol înfierător pe fițuica securistă Newsweek. Cum este el Valeriu Nicolae un hoț care câștigă zeci de mii de lei din consultanță despre care nu știm nimic wink wink. Ba chiar i-am cerut și un punct de vedere, De unde aveți acești bani, domnule Ciolan? Dar nesimțitul nu ne-a răspuns.

Cum e articolul ăsta, băi copii. Cât jeg și ură. Cum alege el să îl numească Domnul Ciolan, justificând că e numele lui din acte, cum îl trage el la răspundere pentru banii pe care îi câștigă pe munca lui și cum îndrăznește el să câștige mulți bani, deși e unul singur. Cum adică face bani fără contracte cu statul??

Când citiți mizerii de astea, puteți să știți că domnii de la servicii au decartat la Newsweek și porcii sclavi precum Alexandru Pop au prestat rapid. Și mai trebuie să înțelegeți că Valeriu Nicolae Ciolan, cum îi place să îl numească Alexandru Porc, încercând să sublinieze ce jenant e să te cheme Ciolan, într-o țară care l-a avut președinte pe Băsescu, a devenit incomod și, se pare că are chiar șanse să intre în parlament și să ocupe locul unuia din cei ce îi plătesc căcatul pe care îl mănâncă Alexandru Pop de la Newsweek.

Având în vedere că am trafic mai mare decât Newsweek, porcule, cu plăcere.
În plus, observând ardoarea domnului Alexandru Porc Pop, o să îl votez pe Valeriu Nicolae. Ceea ce vă recomand și vouă, dacă sunteți suficient de dezamăgiți de Barna.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.