Vă spun, rar am râs la ceva de pe internet mai mult decât am făcut-o ieri. Nu are cum, efectiv, nu are cum, așa ceva nu există.

Deci tracul nostru a venit din Danemarca având numere puse de la el putere, cu Tracia, da? Și nu recunoaște autoritatea nimănui, el este trac liber. Evident, au fost arestați, dar nu asta e faza cea mai funny.

Uitați-vă la comentariile de pe facebook. Băi, oamenii ăia trăiesc printre noi, ne dăm bună ziua cu ei și stăm la coadă la Mega. Serios, cu Korben Dallas, Tymones Barbarul, Lily Bell. Băi, scriu și râd, râd și scriu și nu mă pot opri :))))

Suverani, da? Și ni se zbârlește pielea de frica lor :))))))))))))))))))Stau și îmi imaginez cum caută ei cu degețelele semnele alea de exclamare roșii. Gizas craist!

Vă spun cu cea mai mare sinceritate, internetul, în modul acesta de acum, este cea mai mare plagă din lume. Pentru că a permis conectarea tuturor handicapaților mental, care și-au găsit corespondenți la un click distanță. Înainte erau handicapați la ei în curte, nu afla nimeni de ei, dar acum sunt la grămadă.

Și noi ne pierdem ușor, ușor, în marea asta de gunoi zgomotos.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.