Știți momentul ăla când vine Halloweenul în România, românii se revoltă, pentru că ei au Dragobete, dar când aud că e o super ofertă la chei de Windows și Office, devin brusc believeri și toată viața au sărbătorit Halloweenul la Ruginoasa?

Acum e momentul ăla. Pentru că prietenii de la keysoff au venit cu o ofertă imbatabilă pentru Windows 10 Ori, la doar 5.8 euro. Bine, e bundle, trebuie să iei 2 ca să ajungi la prețul acesta, but still, tot e ok, unul îl faci cadou cu prima ocazie când te cheamă vecina sexy de la 3 să îi repari laptopul și instalația.

Să vedem ce bunătățuri avem acum:

La introducerea codului SKK48, aveți reducere de 48% și prindeți prețurile de mai jos. Mai primiți 3% în plus dacă faceți plata prin Cwalletco.

Cu codul SKK58 primiți reducere de 58% pentru Office 2016 și 2019, cu același extra discount de 3% dacă folosiți Cwalletco.

La celelate produse Microsoft, primiți o extra reducere de 55% dacă folosiți codul SKK55 și, desigur, 3& pentru utilizarea plății prin Cwalletco.

 

Nu uitați, ăsta e un flash sale, poate ține 1 zi, 3 sau 12 ore. E posibil ca mâine să nu îl mai prindeți așa că nu mai stați pe gânduri, sunt înghețate în mall mai scumpe decât windowsul ăsta. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să le trimiteți la service@keysoff.com sau să folosiți Live Chat-ul din site.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții) sau direct pe site. Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Repet, nu mai folosiți emil de firmă. Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.