Citiți puțin discuția de aici și de aici. Urmăriți replyurile membrilor USR, ca să vă lămuriți ce gunoaie sunt. Unul din comentarii mi-a atras atenția în mod deosebit:

Deci da? A fost nevoie de ei ca să se lupte cu PSD, dar acum sunt de căcat și schimbăm paradigma, aducem secretare analfabete, pline de vânătăi în genunchi de la covorașul de sub biroul șefului de filială.

Câtă ură au putut să îmi producă discuțiile astea, nici nu vă imaginați. De aia mă lupt eu de atâția ani pentru schimbare, de aia am procese cu panarama și alte jagardele, ca să vină rahații ăștia cu ochi să “schimbe paradigma”? Nu îl suport eu pe Goțiu, dar când Goțiu se bătea, la propriul, cu jegosul de Palada, mizerabilii ăștia mâncau căcat prin colțuri, încercând să ajungă la putere.

Din punctul meu de vedere, USR a pierdut un votant. Eu. Nu, nu mă interesează argumentele alea cu Vai, schimbarea, sunt mai buni decât alții. Muie. Există și alte partide care pot fi votate. Băgați-vă paradigma în cur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.