Se desfășoară, zilele astea, Webstock, fosta întâlnire de onlineri, mutată pe net. De ce nu mă uit și nu mă interesează?
Pentru că an de an, sunt invitate aceleași fețe expirate și fara haz, cu foioioi și cam atât, oameni care nu mai au nimic de spus din urmă cu 10 ani. Petreanu, vârf de lance al decenței, auzi. Buhnici care iarăși descoperă nișele. Dragoș Stanca, prostul lui Vântu.

Singurul care a avut ceva de spus a fost Teo Haha, care a dat pe jos cu agențiile și a arătat cum ele au fost piatra de temelie a distrugerii industriei.
În rest, aceiași pișcoței vechi de ani, care țin industria în loc cu șantaje, minciuni, prosteală, plăți amânate cu anii and so on.

Asta în timp ce, în online, sunt niște super oameni care s-au ridicat în ultimii 10 ani pe valoarea lor, oameni care chiar ar avea ceva de spus, în afară de foioioi și oameni faini, oameni de la care generațiile tinere ar avea ce să învețe.

Dar nu au loc de Buhnici. Și de discuții despre campanii ale unor oameni care au fost plătiți în acele campanii și care laudă impactul deosebit al acelor campanii. Bulshit inspirațional.
Cam atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.