Situația, în românia, ca și în restul lumii, de altfel, este de maxim rahat. Din ce în ce mai multe îmbolnăviri, iar sistemul sanitar, fiind, la rândul său, un sistem de rahat, face lucruri ca cel de mai jos.

Guvernul româniei nu vrea să riște pierderea alegerilor către pesedeu, prin urmare, nu face nimic pentru oprirea transmisiei intracomunitare, ci doar amenință și închide exact acolo unde nu se întâmplă nimic cu voturile, recte horeca. În rest, la Iași, la oase, pauză, cică sanchi, poți face pelerinaj doar dacă ești din localitate.

Iar mizeriile ahtiate de bani din fruntea organismului ușor nazist numit BOR reacționează la fel.

Deci da? Sfințenia nu cunoaște boala. Și de-aia l-au îngropat pe Pimen, sfântul care a cunoscut boala și a luat-o cu el în mormânt.


Asta este la Iasi, acum.

Ce voiam să zic.
Nu mai așteptați recomandările sau interdicțiile așa zisului guvern. Nimănui nu îi pasă cu adevărat de voi, acum se joacă alegerile din decembrie și sunteți cantitate neglijabilă, oricâți ați muri, se ascunde din pix.

Începeți să purtați mască pe stradă, peste tot, nu doar în spațiile închise. Protejați-i pe cei din jur cât de mult puteți. Suntem mai mulți decât ei, suntem mai inteligenți, hai să începem să ne mișcăm și în direcția binelui comun. Purtați mască, oriunde ați fi, în orice loc comun, închis sau pe stradă. Vă protejați și pe voi, îi protejați și pe ceilalți. Arătați că societatea are puterea de a-și salva propriii ei membri, nu are nevoie de indicațiile unor impotenți ocupați doar cu furtul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.