Ce se întâmplă acum, pe internet, legat de alegerea lui ND primar al capitalei este identic cu reprezentarea Southpark a câștigării alegerilor de către Obama.

Un fel de isterie haioasă, prin care gata, dacă a venit Nicu Shordan la primărie, problemele noastre s-au terminat, vine apa caldă, nu va mai fi traficul morții, totul bine și frumos. Its Obama, meeeeen, it’s chaaaaange.

Lăsați-mă să vă dau eu vestea cea proastă. Nu. Momentan nu s-a schimbat nimic. RADET, sau cum pm îi zice, are aceleași țevi vechi, neschimbate Firea și predecesorii ei, pentru că banii au fost luați de la investiții și dați către biserica hoțtodoxă, ca să își finalizeze catedrala și către șușanele gratis pentru proștii votanți cărora le scurge scuipat din gură, sau către foste reporterițe de televiziune, să sifoneze bani așa ziși către cultură. Ori influenceri de instagram, vezi Dorian Popa. Sau Digi24, vezi 1.800.000 euro, bani de ciucalată în ultimele 2 luni.

În continuare sunt 45 000 de angajați care mănâncă bani publici (cică jumătate din ei sunt deja în concedii medicale de 90 de zile. Nu poți fi dat afară când ești în concediu medical). Bugetul primăriei este distrus și inexistent, mulțumită conducerii incompetente a panaramei de așa zis primar.
Traficul din oras va fi trafic in continuare, pentru că traficul înseamnă mșini, iar traficul ești tu.

Desigur, există sisteme de fluidizare, dar astea nu au cum să apară ieri, doar pentru că e ND la primărie.

Ceea ce vreau eu să spun este că NU trebuie să venim cu așteptări uriașe în cel mai scurt timp, pentru că, în ultimii 15 ani, la primăria București a fost o caracatiță infernală de afaceri PSD, care va fi extrem de greu de ars.

Aveți răbdare, atât vă cer.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.