Mai ții minte când Firea a luat banii de la invesstitții și i-a dat la șușanele publice?

Mai ții minte când Firea a luat banii tăi și i-a dat către biserici, să îi crească levelul la dumnezeu?

Mai ții minte când Firea a zis că face revoluție în trafic și, de fapt, nu a făcut nimic și a distrus traficul din București?

Mai ții minte când Firea avea apetență specială pentru autocare turcești și a adus mizeriile alea care mor prin trafic acum?

Mai ții minte cand Firea voia să șmenozească licitația pentru tramvaie, în cel mai hidos mod, ca să iasă tot băieții ei din Turcia?

Mai ții minte când Firea plătea așa ziși artiști gen Maria Dragomiroiu, ca să închidă piața Victoriei, ca să nu putem protesta împotriva șefului ei, Dragnea?

Mai ții minte când Firea și oamenii lui Dragnea ne-au bătut în Piața Victoriei și nimeni nu a pățit nimic?

Mai ții minte când Firea și-a angajat 45 000 de oameni la primărie, pe banii tăi, oameni care nu fac decât să îți pape banii?

Mai ții minte când Firea a distrus RADET-ul?

Mai ții minte când a falimentat tot și a deschis zeci de așa zise companii municipale, destinate doar sifonării de bani?

Mai ții minte când Firea ți-a zis să mergi la tine la țară să te speli, pentru că nici azi nu ai apă caldă?

Mai ții mintea când Firea a zis că București e smart city pentru că are locuitori deștepți?

Fii smart, azi e singura zi în care poți să îi mai dai prin gură panaramei de voluntari. De mâine, ai încă 4 ani să îi înghiți reziduurile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.