Ieri mi s-a făcut o poftă nebună de niște șaorma adevărată, așa că m-am dus până în Baicului, la domnul turc, să cumpăr adevărata șaormă de vită de la La Turcu, cea mai bună șaormă din București, să astâmpăr golul ce mă mistuia.
(Între timp au fost și fanii)

La coadă în fața mea erau doi copii, estimez undeva clasa a 4 a, unul grăsuț și cu o mască albă, celălalt mic și slab, fără mască. Își cumpărau amândoi un kebab de 10 lei, aveau împreună 15 lei și de 5 lei urmau să își ia ceva ce nu am înțeles de după masca grăsuțului.

Vine turcu și îl întreabă pe gras ce să pună în kebab, ăsta zice ceva, nu prea se aude nimic, turcul mai zice o dată, grasul zice și el, nimeni nu înțelegea nimic, la care al nostru ia masca și i-o dă celui mic, Ia și ține prostia asta, că nu se aude nimic din ce vorbesc.

Ăla micu îi ia masca, o pune pe față!, bălmăjește ceva neinteligibil, grasul îi zice că nu a înțeles nimic, ăsta își pune masca pe barbă și exclamă fericit Ai dreptate, nu se înțelege nimic!!

Au plecat mușcând amândoi dintr-un kebab de 10 lei, ca doi prieteni buni.
Și cam aia a fost cu distanțarea fizică a copiilor noștri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.