Mai pozasem nud de câteva ori, mereu pentru bărbați. Mulți fotografi și agenți mi-au spus că unul dintre lucrurile care m-au făcut să ies în evidență este corpul meu. Goală, eram încrezătoare în mine, neînfricată și mândră. Totuși, în secunda în care mi-am dat jos hainele, o parte a corpului meu s-a separat. Am început să plutesc în afara mea și să privesc cum mă urc în pat”, a mărturisit Emily.

Aceasta a dezvăluit, de asemenea, că fotograful a apelat la diverse tehnici pentru o atrage în patul lui, între care complimente cu tentă sexuală ori încurajări să consume alcool. În scurt timp, ea a pierdut șirul paharelor de vin, iar fotograful s-a așezat lângă ea

Nu trece eveniment de genul acesta fără să mă mir de curajul cu care trec toate prin…you know, problemă. Deci o femeie de 21 de ani rămâne acasă la un fotograf celebru. Simte deja o experiență extrasenzorială și se privește pe sine însăși cum se urcă în pat, neforțată de nimeni. Bea o grămadă de alcool și răspunde la complimente de natură sexuală.

Nu-mi amintesc să ne fi sărutat, dar îmi amintesc degetele lui în mine. Din ce în ce mai tare, tot împingând cum nimeni nu mă atinsese până atunci și cum nu m-a atins de atunci. M-a durut. Mi-am dus mâna instinctiv la încheietura mâinii lui și i-am scos degetele din mine, cu forța. N-am scos un cuvânt. S-a ridicat brusc și a plecat grăbit și în tăcere, în întunericul de pe scări

În punctul culminant, omul, fără să forțeze pe nimeni, își bagă degetele în ea. În momentul în care simte durere, îi pune mâna pe încheietură și îi face semn să i-o scoată, pentru că afirmația Cu forța este o glumă proastă. Tipul scoate mâna, nu mai face nimic și pleacă din cameră.

Dar ce viol îngrozitor, mărturisit după 9 ani, fix în momentul în care fotograful vieții scoate o carte cu poze de-ale Emilicăi. Dacă nici ăsta nu e un viol grav, atunci nu știu care mai este.
Nu știu de ce, dar se pare că toate fetele astea multimilionare de la Hollywood au fost violate toate acum minim 10 ani, au făcut milioane, după care au găsit tăria să spună lucrurilor pe nume.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.