Am citit asta, râzând într-un dinte. Viscri, mon amour, locul unde se face bucătărie a la cart. Mizerii. Dar, dacă vreți să vă pierdeți vremea în mod constructiv, e interesant de citit, inclusiv comentariile hipsterașilor care aplaudă Foarte bine i-a făcut.

Viscri este, fără nicio urmă de îndoială, apogeul kitschului românesc, puteți nota asta ca apoftegmă. Viscri e un sat sărac, ca mai toate satele din zona aceea, devenit celebru prin faptul că stă Charles acolo, din când în când.

Iar chițimonii români au luat imediat problema în mână și au rezolvat-o romanian style, adică toate șandramalele au devint restaurante haut cuisine, mămăliga are preț de aur iar bășinile se miros doar cu adaptor cumpărat din interiorul satului.

Viscri e locul un șmenarițe locale vând șosete chinezești cu 50 de lei, croșetate local, la poarta bisericii. Locul unde îți rupi picioarele în hârtoape și singurul mod în care poți bea niște apă este să o cumperi, overpriced, de la un restaurant haute cuisine.

Păcat de toate strădaniile celor ce îl reprezintă pe Charles în românia. Ar fi putut fi o oază de cultură și culoare.
Așa, e doar o oază de ciobănism și șmecherie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.