După ce am scris de Geekmall, mi-a rămas sufletul la boxa Tronsmart, așa că mi-am luat-o.

Practic, în casă, singurul meu accesoriu de sunet era o bombiță Sony, despre a cărei dimensiune nu am citit cu atenție și nu am realizat că e cât o solniță decât când a ajuns acasă. Așa că mă râcâia să îmi cumpăr o boxă bluetooth, dar nici nu voiam să dau o pălărie de bani ca să ascult eu BUG Mafia și ROA pe terasă, dimineața.

Tronsmart e o superboxă bluetooth și nu exagerez cu nimic. Se aude incredibil de clar și fluent, la distanțe decente, e destul de mică ca să nu sară în ochi din prima, vis pentru cineva care nu vrea să dea party cu ea, dar ar putea da un party cu ea.

Am luat poza de pe situl magazinului, pentru că e mai simplu de văzut ce face, decât să povestesc eu. Adevărat, nu folosesc chestii cu asistent personal, nu am conectat-o NFC, ci doar am conectat-o bluetooth la laptop și fii-mea la iphone.

Recomand? Da. Nu am găsit ceva să nu îmi placă, poate doar touchul ăla de deasupra să fi fost mai luminos, ia ceva să te obișnuiești cu el. În rest, face ce trebuie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.