g4media ne informează că Mugur Mihăescu a fost turnător la securitate. Să ne indignăm, tovarăși. Iată, acest element negativ, care a făcut atâta rău, la vremea sa.

Doar că nu mă indignez deloc.
Mugur Mihăescu e un gunoi mediocru, care a prins oportunitatea de a mai fraieri niște proști, adevărat.

Dar sunt sătul de mișculațiile astea cu dosare de la secu. Cum cineva mișcă în front, cum zbang, dosarul scos de la rastel, ia uite ce a făcut acest dușman de clasă. Nu mai vreau, nu mai accept. Unde a fost până acum dosarul ăstuia, decizia? De ce nu a apărut când au fost scoase la lumină? Ca să îl țină în lesă la primărie, unde e consilier local? Ca să își pună cele 3 restaurante din centrul vechi la dispoziția cui are nevoie?

Sunt sătul. O țară unde securitatea deține puterea de 30 de ani, camuflată duios în societate civilă, ridicând și coborând fraieri sau generali.

Desigur, în altă ordine de idei, putem nota că liderii din stradă ai PSD sunt 2 prostituate și un turnător la securitate.
Nu pun link către g4media, pentru că îmi repugnă oamenii de acolo. Dați și voi pe google.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.