Dintotdeauna, litoralul românesc a fost un jeg din toate punctele de vedere. Nu doar după revoluție, absolut dintotdeauna acolo a colcăit nesimțirea, hoția, mizeria, furtul tot ce vrei în materie de ospitalitate. Cu unele mici și minore excepții, majoritatea fiind pensiuni particulare ale unor oameni care vor să câștige clienți pe termen lung, restul sunt niște hoți porniți la rupt buzunarele celorlalți, conform dictonului După mine, potopul

În fiecare an oamenii merg la Marea Neagră și se întorc furioși, furați, cu intoxicații alimentare și cubătaie de joclată la pachet, cu dezamăgiri și promisiuni ca NICIODATĂ nu vom mai merge acolo.

Practic, toate semnele erau acolo. Înainte de deschiderea plajelor, inclusiv hotelierii anunțaseră că își vor recupera pagubele cu vârf și îndesat, desigur, cu alte cuvinte.

Și totuși, după weekendul trecut, în care, pe litoral, au fost dublu față de câți oameni se așteptau, e plin internetul de lamentări. Vai, ce mulți oameni au fost, vai, ce servicii de căcat. Vai, am stat la restaurant 2 ore și nu ne-a băgat nimeni în seamă.Vai, până și gogoșicile erau scumpe.

Băi, voi sunteți sănătoși? A fost cumva, în weekend, obligativitatea de a merge pe litoral? Cumva nu știați unde vă duceți, era o informație secretă? Cumva credeați că brusc, după carantină, veți găsi servicii și calitate ca în Bulgaria?

Serios, întreb și eu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.