Daca nu ati mancat pana acum păscuțe bucovinene, ar trebui. Delicioase.

Mi s a cam acrit de mici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

29 comentarii Adaugă comentariu

  1. Ce sunt păscuțele bucovinene?

  2. #4

    You mean scrijăli? Pe plită? :)))

  3. #5

    Eu le zic parpalaci și cu ei încep de fiecare dată când fac grătar, imediat ce am jar încins. Merg de minune cu un păhărel de țuică rece și cu o slăninuță crestată friptă 😀

  4. #6

    Bro – da tu ai musafiri permanent? Ca nu pot sa cred ca mancati voi 16 mici, 6 hamburgeri si niste ciuperci … plm… data trecuta vazusem iarasi vreo 10-11 bucati de carne pe gratar… 🙂

    • #7

      Mananca ala micu’ mult!

    • #8

      mancam de 2 ori din ele, fiecare ce are chef. suntem, totusi, 4 persoane

    • #9

      Exact. Plural imperial la suntem. Si pe langa el mai e si Luna, aia doi mijlocii si aia mica. Iuri si vreo 3 pisici.
      Ce.ma ‘nerveaza astia care numara imbucaturile omului de parca mananci de banii lor…

    • #10

      – ca sa nu vorbim ca nici el nu e chiar micutz:)))))))))))

    • #11

      trop tard! :))

  5. #12

    Chipsuri a la Moldova! Totusi cum sa te saturi de mititei? E ca si cand ai zice ca te-ai saturat de… Barcelona (mi s-a facut dor de o paella acum!). De mititei nu mai zic, pe-aici sunt numai ceva uscaturi sarbesti (cevapcici sau cum le-o zice! ) de zici ca mananci paie!

    • #13

      e ca atunci cand te saturi de o femeie frumoasa, constati ca o are la fel ca celelalte

    • #14

      Poate kebapce 😀

    • #15

      Paella, Barcelona – băi nenik, ce bășini cerebrale…

      Păi, dacă ți-e poftă:
      (1) vezi să nu fi picat cloșcă
      (2) presupunând că nu ești paralizată, de de nu-ți faci singură?

    • #16

      Posibil, DeeDee, sa se cheme asa dar sa fie acolo, la ei (la populatia iugoslava), ca nu-s comestibili..:)))

    • #17

      @Hellfire Vorbind despre mancare as fi ars-o elitist daca as fi vorbit de monumente si evenimente in Barcelona in loc de paella.. :))))
      Ardeleanca fiind traiesc dupa maxima “mancarea-i fudulie, bautura-i temelie”! Glumeeeeesc :)))
      Closca nu-s, paralizata nu-s (musca-ti limba, ce esti asa prapastios?), stiu sa gatesc dar cumva mititeii au ramas doar la nivel de vorba…

    • #18

      nu, sunt cevapcici, cei din care au venit micii. nu sunt rai dar au condimentul ala cretin pe care il pun sarbii si bulgarii in toate mancarurile

    • #20

      @Arhi ..coriandru si chimen, cred! Alta mare diferenta e ca ai lor sunt uscati (facuti din carne de vita sau vita si miel) nu suculenti ca ai nostri..

    • #21

      nu stiu, la bulgari ii zice ciaman, parca

    • #22

      Cavtat…

    • #23

      Ala cu gust de transpiratie e chimion, desi stiu ca-l folosesc si romanii la “bucataria latino-americana”.

  6. #24

    @Arhi Stiu cum e, si eu ma satur de femei, dar eu ma satur de toate (si frumoase si urate), in mod sigur si ele de mine :))))))

  7. #25

    Scrijele? 🙂

  8. Păscuțe bacoviene. Cu ploaia asta…

  9. #27

    Merge si o ciorba, tocanita la oala, sau nu prea incape, daca e sa inchizi capacul? Sau poate nu e suficient jarul?

    • #28

      merge. si jar poti pune jumatate de stejar:))) cred ca intra vreo 30 de kile de carbuni ca popa

    • #29

      N-are gratar jos care tine carbunii? Ca altfel consumi min 2 saci de fiecare data …