Mulțumită sfaturilor voastre, am rezolvat-o într-o zi, ceea ce nu mă așteptam nici pe departe să o fac, mai ales că eu sunt chițibușar, stau,mă uit, citesc reviewuri, caut compoziția chimică, prostioare de astea.

Așa că sfaturile celor care au folosit au fost invaluabile.
Grătarul a fost acel Tenneker smoker pe care l-au recomandat mai mulți. L-am luat de la Hornbach și are 60 de kilograme, deci are, cu siguranță, tablă groasă. Încă e prăvălit prin spatele casei, a trebuit să îl aduc pe bucăți. Azi sper să reușesc să îl fac să meargă, am fost ieri pe la kaufland și am luat niște coaste de alea în baiț, niște mici și simt că mi-e greu să rezist încă o zi fără.

Piscina a fost asta, luată de la emag.

Având în vedere că e pentru copii, este fix ce am nevoie, prea mare m-ar încurca, dpdv logistic, ce dracu să faci cu 16 tone de apă?

Substanțele pentru piscină sunt astea, luate de la Dedeman.

Dacă mai lipsește ceva de la substanțe sau utilitare, vă rog să nu vă sfiiți, le-am luat fix pe baza recomandărilor voastre. Pentru o găleată un pic mai mare, cât e piscina aia, zic că sunt suficiente. Știu, nu am luat pompă cu nisip. Vom vedea dacă e necesară la momentul potrivit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.