Țineți minte că am scris de faptul că guvernul vrea să ne oblige să purtăm măști și mănuși, dar nu are nici cea mai vagă intenție de a plafona prețul lor, lăsând liber la specula cu materialele cumpărate de șmenari pe timpul covid și nevândute până acum

Iată, nicio zi nu a trecut și Auchan România demonstrează ce frumos e cu această piață liberă, dar cu obligații impuse de guvern. Taxă de acces în magazin 13 lei, 7 lei masca, 3 lei bucata de mănușa. Îți convine, bine, nu, iarăși bine, vaya con dios.

Foto

Răspunsul Auchan România

În contextul pandemiei Coronavirus, Comitetul local pentru situații de urgență Timișoara a hotărât în 21 aprilie obligativitatea purtării de măști în spații închise, deci inclusiv în magazine. Colegii noștri din Timișoara, unde a fost realizată această fotografie, au vrut să informeze clienții și să pună la dispoziția celor care nu aveau aceste echipamente, posibilitatea de a le achiziționa de la Serviciul Clienți Auchan. Nimeni nu a fost condiționat de achiziționarea acestor măști și mănuși la intrarea in magazin.

Măștile care se vând în magazinele noastre sunt produse de companii românești, sunt din material textil și sunt reutilizabile, pot fi spălate, igienizate și utilizate pe o perioadă mai mare de timp. Ne-am dorit să sprijinim populația să se protejeze în această perioadă și, în același timp, să susținem producătorii locali.

La începutul lunii mai, Auchan va introduce în gama de produse mai multe modele, printre care și cele de unică folosință, la prețuri dintre cele mai scăzute.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.