Ieri am făcut și eu ieșirea săptămânală din casă, după chestii de mâncat. În general, mă duc la Selgros, dar după ce am descoperit că au scumpit pe șestache produsele, mă cam enervează să intru acolo.

Așa că m-am dus la Cora. Conform sorții care mă ghidează și care îmi administrează ghinionul, fix când să intru, m-au oprit paznicii, că e aglomerație în interior, să așteptă 5-10 minute. M-am oprit calm, după care a început iadul.

Pentru că au apărut ceilalți români cu coșuri, în maxim 2 minute. Și care, deși vedeau că sunt oameni cu coșuri în fața intrării, voiau să intre. Și de ce nu sunt lăsați, că ei trebuie să ia doar ceva puțin. Eu vreau să intru doar ca să îmi iau cafea de la dozator. Eu vreau doar să intru să iau lapte de la magazinul de lapte din hol. A ieșit și văcuța de la magazinul de lapte și a început să se rățoiască că ea trebuie să facă vânzări și să dea drumul oamenilor.

În câteva minute, era un melee de oameni, cu căruțuri sau fără, înghesuiți unul în celălalt, să apuce să se certe cu un paznic care primea, la rândul său, niște ordine. Ce e aia distanțare socială, când ăia făceau spume la gură în urechea ma? M-am simțit, la propriu, în pericol, am lăsat căruțul și m-am dus dracului în treaba mea.

Turme de vaci și oi.
Nu e chiar nucleara care trebuie, dar, cu puțină speranță…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.