Ăsta e cel mai hoios clip din săptămâna asta și mă îndoiesc că poate să îl bată cineva cu ceva în topul acesta. de pe la minutul 5.40 e faza aia cu nu mai are țiganii ce să mănânce.

Problema care se pune, însă, e serioasă.
Uitați-vă puțin la baragladinele asta. Par genul muncitor, nu? Care se trezește la 6, își face o cafea, hrănește copiii, îi îmbracă, îi duce la școală, după care pleacă la uzină.

Mno, gândiți-vă că domnii și doamnele din imagine se decid că nu vor să facă foame și se retrag fiecare pe la cășile voastre, pe drumurile voastre, pe aleile voastre întunecate.
Nu-i așa că parcă începe să merite să le dea domnu primare de mâncare și de alea, doar ca să stea în casă și să nu iasă la munca specifică?

E de gândit.
În altă ordine de idei, polițistul ăsta de la locală, Ovidiu Doinel Onescu, zis ONAKA, zis și OVY, este cel mai pur aur pe rețelele de socializare, este dumnezeu, are nevoie de promovare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.