Ieri, după ce am publicat comunicatul de presă de la Elefant, s-au supărat niște domnișoare și doamne din mai multe agenții pe mine, că de ce am partipriuri, pentru că și ele mi-au trimis comunicate de presă, și companiile alea au făcut chestii mișto (în viziunea lor), pe alea de ce nu le-am publicat??

Am râs așa, sublim, cum râd eu când mă simt fericit.
Domnișoarele acelea sunt de la agențiile care nu reușesc să mă bage în seamă decât când au comunicate de presă, însă când vine vorba de campanii, le fac cu influencerizde, pentru că nu contează rezultatele, important e că ne cunoaștem toate între noi și ne facem poze după campanii și ne dăm like-uri între noi. Ba chiar una din ele, după ce și-a adus un tâmpițel șef la agenția de buzunar, efectiv m-a scos din relația cu clientul de telefonie cu care lucram, pentru că nu îi plăcea tâmpițelului de mine. Iar acum mi-a trimis mail cu Dragi colaboratori, vă rugăm, preluați mesajul nostru, munca noastră, totul e pro bono.

Sigur, preluăm mesaje pro bono, cu multă plăcere. Dar de la oamenii care mi-au dovedit, în timp, că sunt interesați de o colaborare onestă, bazată pe rezultate și respect reciproc, nu de la fetițe de agenție, entuziaste social media care, după ce se va termina totul, vor începe iar campanii cu sânzâiane, aline și alte glume de astea care aspiră bani și elimină queefuri.

Da, știu, e nasol când realizezi că atunci când vrei ca mesajul să ajungă la mulți oameni, tot la mine și la Vali trebuie să vă întoarceți. Asta e. Noi tot aici suntem, de 15 ani și vom fi și după ce voi veți căuta noi oportunități. Dar am o rugăminte. Cât timp nu lucrăm împreună, nu ne numiți dragi colaboratori, pentru că nu colaborăm, tautologic vorbind.

La final, credeți că vă vom jupui pe bani, cum pățiți acum ba cu presa online, ba cu diverși influenceri. Nu facem noi din astea, prețurile rămân la fel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.