Când a ieșit să ne anunțe că #președintelemeu a declarat carantină pentru toți (nu, nu el, PNL nu e devină, Johannis, nemernicul ăsta care oricum e la ultimul mandat, noi, PNL, nu am fi vrut), pe când bălmjea niște prostii despre cum s-a scos el eroic din carantină și e gata să iasă pe baricade, o jurnalistă l-a întrebat dacă guvernul are în plan să amâne plata ratelor pentru populație cu 9 luni.

Băi, și a început Mandolină o polologhie stufoasă despre cum nici nu se poate să ne gândim la așa ceva, nu avem cum să afectăm astfel lichiditățile băncilor, sigur, poporul e important, dar băncile sunt și mai importanter și că sunt unii care depun proiecte de astea de lege fanteziste, dar să își ia gândul, realitatea funcționează altfel.

A doua zi, PSD depunea în parlament, unde, alături de Ponta, Tăriceanu și uedemereu, dețin majoritatea, un proiect de lege pentru scutirea de la plata ratelor pentru 9 luni, plus alte chestii.

Iată, azi, Lucovid Orban, prin vocea delicată a lui Cîțu, a anunțat că toți românii vor fi scutiți de plata ratelor pentru 9 luni, la cerere.

Așa e, nu ne luptăm pentru campanie electorală, luăm decizii mature, calculate, nu doar ca să putem anunța că NOI, PNL, AM DAT ACEASTĂ MĂSURĂ, NU UITAȚI SĂ NE VOTAȚI!!!

Mai jos, îl aveți pe răreșuț bogdan, unul din membrii marcanți ai partidului de guvernământ, cel ce ar fi avut la dispoziție toate pârghiile pentru a opri creșterile de prețuri ale speculanților, mai ales în caz de stare de urgență, când ar fi putut face, efectiv, orice, inclusi rechiziționarea acelor stocuri.

Dar el a ales să se plângă pe facebook despre cât de nervos este el pe acei oameni. Pentru că, dacă faci treabă, nu se vede, dar dacă lași mizeria să meargă și ieși să o arăți cu degetul de la balcon, te vede toată lumea cât de salvator ești.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.