Zilele trecute râdeam de cât de venali sunt patronii de la Berăria H, care anunțau plini de solicitudine că au limitat accesul înăuntru la maxim 900 de persoane, gata, suntem conform legii, veniți la noi, e absolut ok să îngrămădești 900 de oameni sub un singur acoperiș, odată ce legea e respectată, virusul nu se mai transmite în spații închise ca focul, all good. Între timp, au șters mesajul, la câtă UE au luat de la toți.

Azi primesc mailul ăsta:

Salut,

Ieri la Beraria H au avut sedint pe la ora 16.00
Au dat afara 80-90% din personal inclusiv marketing / evenimente etc.

Fara salarii compensatorii fara nimic.
Fara somaj tehnic. Fara mergeti acasa o saptamana si vedem apoi.

Nu cumva sa piarda patronul roman vreun leu. Gata baieti. E nasoala. Imi pare rau.
Erau toti angajati pe o alta firma pe care patronul o poate inchide oricand nu pe firma “mare” .

Astept cand se va termina toata aceasta problema cu virusul anunturile de angajare la Beraria H “sa fim o echipa” “persoane dinamice” etc.

Nu garantez veridicitatea 100% a informației, desigur, e doar un mail. Dar ar confirma moralitatea celor care invitau 900 de oameni să le stea sub acoperiș, pentru că e conform legii.
Despre restul, nu vă mai bazați pe stat, concedii și altele, când apar situații de gen. Legea se respectă doar când sunt timpurile de așa natură, în rest, singura lege este cea a junglei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.