Aș vrea să vă uitați puțin la clipul de mai sus. Cu atenție, tot, cap coadă, cu accent pe dans, muzică și vers.

Acum spuneți-mi, vă rog, dacă ați fi un factor de decizie într-un domeniu, oricare ar fi el, ați lua în seamă un asemenea “protest” sau ați trimite nebunele la plimbare?

Ca în oricare altă zonă din ziua de azi, cei mai vocali sunt cei al căror comportament poate fi, foarte ușor, încadrat cu un diagnostic dintr-un manual de medicină. Și nu fac decât să facă rău, foarte rău, oricărei mișcări căreia își arogă reprezentarea.

Pentru că fetițele violate și pedepsite de judecătorii români nu au nevoie de vaci care se mișcă pe ritmul horei de la Căpâlna, versificând stupid. Au nevoie de femei care să declanșeze PROTESTE de stradă, să blocheze tribunale, să picheteze case de judecătoare murdare. Nu fetele de la Căpâlna legate la ochi. Și nu, nu e măcar se face ceva, pentru că atunci când duci în absurd și bătaie de joc un lucru ATÂT de serios, nu facă decât să tragi înapoi orice avans, cu zeci de ani.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.