Românii care vor să divorţeze trebuie să treacă pe la tribunal. Căsătoria nu se mai poate încheia prin mediere, au decis magistraţii.

Bine, oricum, chestia asta cu medierea e o mizerie scoasă acum vreo 7-8 ani, ceva de genul, când a terminat facultatea fetița unui domn cu ceva putere decizională și nu avea niciun viitor, prin urmare s-a inventat categoria numită mediator, care sunt niște oameni care respiră aer degeaba și nu fac nimic.

Problema e că, din articolul de pe DIgi24, care, evident, nu e cel mai strălucit scris, se înțelege că gata, s-a terminat cu divorțurile simple, toată lumea la tribunal. Ori, una din chestiile simplificate în românia, spre binele tuturor, a fost divorțul în fața notarului public, declarație, în 30 de zile ridici decizia, ura și la gară.

Oare și cu asta s-a terminat? Nu cred, dar am un prieten care are stări de tristețe la auzul veștii, nu știu de ce. Cineva mai implicat în zonă, care să îl asigure pe om că încă stă bine?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.