Mă uit la știrile apocaliptice cu români devastând hypermarketuri, asta în timp ce, în românia, nu există niciun caz de COVID19 și nu pot să nu mă gândesc la șefii lanțurilor ăstora de magazine, cum își freacă ei mânuțele mici și hrăpărețe de la atâta vânzare fără sens (românii cumpără ulei și zahăr, că alea sunt esențiale). Vă dați seama că virusul ăsta e ca un crăciun pentru orice lanț de magazine. Seara se duc acasă obosiți de la cât au numărat zerouri pe casele de marcat.

În rest, în continuare îmi pun întrebarea, de ce se fac rezervele astea strategice? Sunteți capabili să nu vă duceți la job 1 lună sau două, cât ar dura o micuță pandemie? Aveți cum să nu ieșiți deloc din casa voastră din cartier? Sunteți siguri că aveți resursele necesare pentru a rezista fără job după ce se termină distracția, când veți rămâne șomer?

Dacă da, succes. Dacă rezervele voastre s-au terminat pe baxul de conserve și cel de apă, am o veste proastă. Mai bine vă cumpărați săpun. Doar că românii nu consideră necesară achiziția de săpun și pastă de dinți pe pandemie. CINE MAI ARE TIMP DE AȘA CEVA?

Foto Andrei Leonte

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.