Autoritatile romane nu au facut nimic timp de o zi intreaga in cazul italianului din Rimini, depistat cu coronavirus, care a fost in romania saptamana trecuta, PENTRU CA NU AU PRIMIT NICIO INFORMARE OFICIALA DIN ITALIA.

Intelegeti? Ala in Italia, bolnav, in spital, presa scrie, dar romanii nu misca, pentru ca nu au primit actul, iar un roman, daca nu se acoperă de hartii, nu face nimic.

In rest, cateva randuri scrise mie, de catre o sursa in care am 100% incredere, pentru ca e fix in miezul evenimentelor.

Salut. Referitor la Corona. Confirmate: șoferi de tir si nu numai opriți in zonele afectate din Italia; la nivelul fiecarui județ din ro se crează “campusuri de carantină ” unde vor fi duși cei afectați; virusul trăiește între 20-27 zile, carantina de 14 zile e inutilă. Neconfirmate dar cu grad mare de probabilitate: ; Franța vrea să oprească folosirea mijloacelor de transport în comun; până acum niciodată nu s-au luat măsuri atât de dure în România, ceea ce denotă faptul că treaba e un pic mai gravă decât pare. Chiar nu vreau sa provoc panica dar iti spun si ție ce mi-a spus mie: evită locurile publice nearisite(deși se pare ca virusul nu este afectat de frig ci ma mult de căldură). Cand mai aud ceva te anunț.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.