Mai țineți minte failul de campanie al Volvo, care a avut-o ambasador pe Antonia, cea care declara singurică prin presă că ea nu are permis, dar asta nu e o problemă pentru nimeni, că are Velea?

Iată, azi o avem pe Irina Rîmeș, cantautoare, vedetă over nocturnă, ajunsă jurat la o emisiune la protv, după care buf, ambasador Brâncuși în românia.

Cânțăreața Irina Rimes, numită de Ministerul Culturii ambasador onorific al Zilei Brâncuşi 2020, a vorbit, la evenimentul de la Muzeul de Artă, despre opera lui Brâncuși pe care spune că nu o analizează, pentru că nu este avizată, dar își permite să o simtă.

Acum, ce să zic, e femeie tânără, e important să o simtă. Dar mă gândesc că sunt atâția artiști pe bune, care chiar ar înțelege arta lui Brâncuși și ar putea-o explica vulgului și nu mă refer doar la stilul de artist noname, există, ca idee, Ghenie, care vinde, în timpul vieții, la niște scoruri la care Brâncuși nici nu a visat și care, gândesc eu, ar avea idee puțin de artă.

Dar nu, ambasador e o tăntică care arată bine.
gg.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.