Pe 20 ianuarie a avut loc un accident cu o căruță în Suceava. Pe 27 scrie vali despre el, legat de căruțașii cretini care circulă pe DN-uri și nimeni nu le face nimic.

Ieri, pe 28 ianuarie, la știrile de la ora 5, Protv a descoperit un subiect fierbinte, subiect de mare anvergură accidentul din Suceava, cu chestii gen poliția a sosit rapid la fața locului, se fac cercetări blabla, deși, dup 8 zile, ăia deja au terminat totul. Nu au fost suficient de decenți SĂ DEA UN TELEFON LA POLIȚIE să întrebe de stadiul cercetărilor. Material furat de pe net, sursa internet, am mai muncit și astăzi.

Colac peste pupăză, azi îl descoperă și Libertatea, sub bagheta inegalabilului jurnalist Cristian Anton, fix în aceleași condiții, se fac cercetări, alea.

Bă, dacă tot furați subiecte și articole de la noi, măcar nu vă mai împăunați pe unde mergeți că sunteți ziariști. Ziarist e altceva, nu furăcios.

Ca voi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.