M-am bucurat ca un copil la primul său film erotic când am auzit că gata, MAI vrea să reglementeze circulația trotinetelor electrice în românia. Simțeam explozia aia care vine, dar nu știi cum să o scoți, if ya’ll know watta mean.

După care am citit ce scrie în lege:

Trotinetele electrice vor putea fi conduse doar de persoane care au împlinit 14 ani şi doar pe pistele de biciclete sau pe sectoarele de drum cu limită de viteză de 50 de kilometri pe oră.

Păi pe noi asta ne deranja, că sunt copii sub 14 ani pe trotinete electrice? Nu am văzut niciodată vreunul, în afară de parc și mă îndoiesc că e vreun părinte atât de imbecil care să îi permită copilului plimbarea cu așa ceva pe stradă. Și cum e aia Pe pistele de bicicletă sau pe sectoarele de drum cu limita (probabil maximă) de 50 kmph. Practic, nu se schimbă nimic, în bucurești nu există decât o singură pistă legală de biciclete, cea de pe victoriei, restul sunt anulate de poliție (ce tun a fost cu dungile alea trase aiurea pe trotuare…) Adică se va circula FIX, dar FIX ca până acum.

Bun.
Pentru că vine altă chestie de mare angajament.

Casca de protecţie este obligatorie pentru conducătorii de biciclete şi trotinete electrice a căror vârstă este sub 16 ani.

Deci există o limită adolescentină între 14 și 16 ani când nu ai voie să bei, nu ai voie să mergi la curve și nu ai voie să mergi fără cască pe trotinetă, după aia e la liber, mergi cum vrei, faci ce vrei, pe oriunde vrei.

Spuneți-mi și mie ce se reglementează, mai exact? Pentru că nu se schimbă nimic, vom avea aceiași idioți prin trafic, tăind calea mașinilor, cu dumnezeu în suflet, că șoferul e obligat să aibă grijă și gata, asta a fost.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.