De data asta domnul Moise Guran a preluat ștafeta trecerilor de partea luminoasă a baricadei și se, sau se va înregimenta în oastea albă a USR.
Aș vrea să se înțeleagă, nu am nimic cu opțiunile politice ale domnului Moise, opțiuni care, în unele locuri, se întrepătrund cu ale mele.
În schimb, am o mare problemă când ne vinzi produsul ziarist echidistant, care prezintă doar informație brută, reală etc, după care te alături unui partid politic.

Personal mi se pare că dai un șut la tot ce ai muncit de-a lungul vieții, pur și simplu nimic din ce ai scris sau ce vei mai scrie pe politic nu va mai avea nicio valoare, pentru că totul va trece prin filtrul Stai, ce ne vinzi nouă aici, când tu lucrezi pentru partidul cutărescu, echidistanță la chilă?

Desigur, lucrurile acestea se aplică într-un univers ideal, cum ar fi un pic mai la vest de românia, pentru că, în rest, publicul românesc nu are memorie, Tița, Lupea și restul “jurnaliȘtilor” și formatorilor de opinie care au sărit în barca plină de bani a politicului scriu bine mersi, au opinii, dezbat, sunt luați în serios, deși ei sunt biasați de partidul pentru care lucrează sau din care fac parte. Așa că nu mă aștept decât la un Moise GURAN la fel de guraliv și plin de opinii echidistante, scrise în birou la Cioloș.

Și îmi aduc aminte ce circ a fost când a luat-o PSD pe Carmen Avram sau cum o cheamă pe aia care îl lingea anal pe Voiculescu la Intact. Dar vai, democrația, jurnalismul, alea.
Între timp, Rareș Bogdan se dă cu fond de ten pe Modrogan, așteptând să ia partea de cașcaval de la blocul care se va construi în curte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.