În mulții ani de când evoluez în zona asta, a presei și internetului, am observat o relație de cauzalitate între evenimente mari internaționale și o recrudescență naționalistă în românia. Întotdeauna când se întâmplă ceva în lume, pac, la românica ai niște unguri care pățesc ceva.

Așa și săptămâna trecută. Îi ucid americanii pe iranian, toată lumea intră în criză cu VAI, E WW3, jbang, niște băieți dau cu markărul peste niște plăcuțe bilingve.

Desigur, iudemereu au început instant să urle despre cum această acțiune este o provocare la adresa minorității maghiare, care este ea asuprită și îndurerată. Lucru care mă face să mă gândesc la faptul că toate mizeriile astea sunt orchestrate de UDMR, ca să poată avea motiv de urlete în public.

Serios, think about it. Efectiv alte momente de genul nu au. Nu există nimic care să îi deranjeze, sunt la putere de 30 de ani, au absolut toate drepturile posibile. Cum ar putea să mai iasă în public și să atragă atenția asupra lor, dacă nu prin astfel de manevre?
Nu de alta, dar vorbim de niște chestii aflate la distanțe de 200km una de alta, da? 3 localități diferite. Adică e ceva organizare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.