Ieri, după ce ProTV a dat-o afară pe Dana Budă-Eanu, au pornit glumele pe tema boarfă, adică ce e aia și croitoreasa, adică munca ei.

Nu vreți să știți câți bidrighezi s-au inflamat la gluma cu croitoreasa. Dar vai, ce e rău în a fi croitoreasă? Nu e nicio glumă aici! Nu am nimic cu glumele, putem râde de oricine, dar…

În primul rând, gluma cu croitoreasa se referă că VacaDana este o needucată. Croitoresele, în general, nu au școală, nu au educație, sau au facultatea de marketing la Spiru Haret, adică același lucru, pentru că de aia sunt croitorese, altfel erau managerițe de agenție sau jurnaliste. Prin urmare, asocierea e corectă, doar un om needucat poate emite asemenea elucubrații.

Second, așa cum zice Arya Stark, luându-se după tatăl ei, Ned Stark, tot ce este spus înainte de DAR, nu are nicio valoare. Nu poți să interzici glumele, pentru că tu ești mai bătut în cap și nu le înțelegi. Nu interzici o categorie de glume pentru că te ofensează pe tine. Asta nu va face decât să apară glume care să te ofenseze și mai tare, pentru că ești un cap-pătrat cu afinitate la croitorese.

Urăsc apariția rețelelor sociale. A dat voce unor milioane de persoane cu handicap ascuns, persoane care nu aveau dreptul de a avea opinii publice.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.