Mi-am pus IPTV, ca să mă pot uita și la sporturile care îmi plac mie, gen golf, snooker, cricket sau fotbal american, nu doar fotbal neaoș.
Și, în timp ce mâncam, de dimineață, un sanviș din parizer cu ardei și mă uitam la un rezumat de AF pe ceva post canadian, am remarcat o chestie.

La oamenii ăștia, din țările cu civilizație, toți jucătorii au o fișă valorică, fișă ce apare pe tv de fiecare dată când apare jucătorul, interviu sau reportaj. Știi exact ce realizări are, ce puncte are făcute, ce recuperări, ce pase de gol, chestii de astea care arată, în mod real, cât de valoros e un jucător.

Și mă gândeam la profesioniștii noștri din presă, care supraveghează casa lu Becali 100% din timp, ca să poată transmite aroma bășinilor sale matinale, de unde să deducă ce a mâncat, în ce stare de spirit e patronul și cum mai e fi-sa.

În rest, singura analiză valabilă este În vrei la Steaua?
Lăsând gluma la o parte, mie mi-ar plăcea să văd și rezultatele personale ale jucătorului, chiar dacă e fotbal, indiferent de poziția sa. Goluri, recuperări, pase, pase de gol, șuturi pe poartă sunt fix lucrurile care arată ce și cum joacă un cocalar de ăsta aurit.

Dar momentan o să rămânem la Îl vrei la Steaua?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.