Așa cum, de altfel, se preconiza, doamna Plumb a scârțâit precum coroanele de plumb și s-a împiedicat în funerar veștmânt, acum stă singură-n cavou și e cam vânt, pentru că nu mai are 2 apartamente, pe care le-a dat ca să acopere datoria-i. Ce e nasol, după cum se vede din poză, e că apartamentele alea nu prea erau ale ei, dar în fine, ANI o să ne judece pe toți.

Așa, depășind momentul Plumb, ajungem la două chestii.
Pe surse se aude că Fifor ar fi cealaltă recomandare a româniei, în locul Rovanei “mașinăpebulgaria” Plumb”. Fifor e un tip diferit de ceilalți pesediști, nu am înțeles de ce corul de vaaaaai, nu se poate. Omul nu are nicio tinichea de coadă, nu are chestii tip rovana și baroni, e diferit. Din păcate, din ce știu eu, e pe cote de gen, așa că tot femeie trebuie să fie. Am auzit că se zbate doamna Mănescu, fostă ALDE, să ajungă pe lista scurtă. Vedem.

A doua chestie.
Am citit despre cum s-a manifestat domnul Klaus la adresa pesede, cum a tunat el și a fulgerat despre incompetență și alte chestii, despre cum ține Veorika în blocaj guvernul, deși el trebuia să numească DEÎNDATĂ, acum 2 săptămâni, miniștri interimari.

Dacă tot se zbate PNL atâta cu durerea de țară și, în general, toată opoziția asta care are toate semnăturile pentru moțiune, doar că nu le depune, pentru că nu e momentul, de ce nu își dau demisia toți parlamentarii opoziției, ca să forțeze alegeri? Pur și simplu, demisia toți, nu mai vine nimeni la muncă, totul se mută la urne. Nu e simplu și rapid, dacă tot ne doare sufletul atâta despre țărișoara noastră greu încercată?

A, nu, pentru că scaunele alea costă, au fost plătite, trebuie să extragem din ele tot ce se poate și, în plus, dacă nu duci legislatura până la capăt, nu mai iei pensie. Și nu îți garantează nimeni că mai ești pe listele următoare. Da, e greu cu țărișoara asta greu încercată. GREU!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.